Retourneren

Retourneren of ruilen

Bij Fatbikes.nl heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na het ontvangen van je aankoop te ruilen of te retourneren onder bepaalde voorwaarden. De bestelde producten moeten in ongebruikte en originele worden geretourneerd. Vanzelfsprekend mag je een kleine proefrit op een fiets maken, maar deze mag hoogstens 5 kilometer lang zijn. Als je je fiets wil retourneren, kan je ons het beste zo spoedig mogelijk mailen op [email protected].

Wil je een accessoire retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Zodra we je retour hebben ontvangen, maken we het bedrag binnen twee weken naar je over. Producten met zichtbare gebruikssporen, missende onderdelen of een beschadigde verpakking kunnen wij niet als retour accepteren.

Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?

  • Retourneren van een fiets kan tot 14 dagen na het ontvangen van je aankoop. Er mag hoogstens 5 kilometer op proef gereden zijn.
  • Retourneren van een onderdeel of accessoire kan tot 14 dagen na het ontvangen van je aankoop.
  • Het product is compleet, ongebruikt en zit in de originele verpakking.
  • Bij de aankoop van een samengestelde aanbieding of een bundelproduct, kan je alleen de complete bundel aan ons retourneren.

Uitzonderingen die we niet retour nemen zijn:

  • Artikelen of producten met montage- of gebruikssporen.
  • Artikelen of producten met missende of beschadigde originele verpakking.

Zijn er kosten aan verbonden?

Als je een product retour stuurt gelden er retourkosten, deze kosten zijn voor de klant. Wil je het product ruilen? Dan betaal je alleen de retourkosten voor het producten, wij nemen de verzendkosten voor rekening.

Waarom kiezen voor Fatbikes.nl